• 14190
    PATCH AKSESUARLI KABAN
    Sepette Ek %20 İndirim!
    5.999,00 ₺
    2.999,50 ₺
    1.799,70 ₺
    %70 İndirim

Kadın Kaban Modelleri


Soğuk havalar, yağmur ya da kar yağışı… Hiçbiri Twister’ların özgün stillerini her an her yerde sokağa yansıtmasına engel olamaz! Twist koleksiyonlarında yer alan yenilikçi detaylar ile hareketlenen dış giyim ürünleri, öz güveni yüksek kombinlerin tamamlayıcısı oluyor. Cool duruşa son bir dokunuş katmayı sağlayacak yeni sezon trend kadın kaban modelleri ile farklı renk ve doku alternatiflerinin öne çıktığı geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.


Soğuklara Karşı


Sonbahar – kış stilinin tartışmasız başrol oyuncusu olan kabanlar, havaların serinlemesi ile stil oyununda yeniden devreye giriyor. Minimal tasarım detaylardan maksimalist ayrıntılara kadar birbirinden farklı stillere uygun parçalar sunulan koleksiyon, ilham veren silüetleri mevsimsiz bir şıklıkla buluşturuyor. Twister’ların özgün duruşunu yansıtan tasarımlar, sıradanlığa kafa tutan kombinler elde etme yolunda ihtiyaç duyduğun her şeyi sağlıyor. Şehrin sokaklarına hareket katacak bu kabanlar aynı zamanda birbirinden farklı birçok stil ile de kusursuz uyum yakalıyor.


Sezon trendlerini yansıtan suni kürk kadın kaban, pelüş kadın kaban ve kadın buklet kaban gibi tasarımlar yaratıcı bir duruşun izini sürerken; kazayağı desenli kadın kaban ve ekose uzun kabanlar, geçmişten bugüne taşınan stil kodlarına yenilikçi bir yorum getiriyor. Twister’ların cool duruşunu yansıtan kadın oversize uzun kabanlar metalik dokular, göz alıcı işlemeler, fark yaratan aplikeler ya da slogan baskıları ile çarpıcı bir kontrast yaratırken, beraber kullanılan aksesuarlar ile de dahil olduğu her kombini bir üst seviyeye taşımaya yardımcı oluyor. Klasik görünümlerden referans alan kruvaze kadın kaban modelleri siyah, beyaz, ekru ve gri gibi kolay kombinlenebilir renklerin yanı sıra mavi, yeşil, sarı, pembe, turuncu gibi çarpıcı renklerle iş birliğine giriyor. Aksesuarlarından aldığı güçlü fark yaratan bir kimlik kazanan kemerli kadın kabanlar, bel hattını vurgulayarak feminen bir duruşun izini sürüyor. İkonik dokusu ile gardırop demirbaşı unvanını başarıyla taşıyan triko kadın kabanlar, Twist koleksiyonları arasında en çok beğenilenler arasında yer alıyor.


Çarpıcı renkler ve detaylar ile hareketlenen kadın kaşe kabanlar gardırobunun en zamansız parçalarından biri olmaya aday! Koleksiyonda geniş yer bulan kadın kısa kaşe kaban, kadın uzun kaşe kaban, kadın kaşe manto ve ekoseli kaşe kadın kaban gibi tasarımlar, Twister’ların farklı stil ihtiyaçlarına hızla yanıt veriyor.


İddialı Parçalar, İkonik Görünümler


Yağmurlu ve kar yağışlı günlerde kurtarıcı parça görevi üstlenen kapüşonlu pelüş kabanlar ve geniş cepleri ile dikkat çeken pelüş kürk kabanlar mevsim seçkisinin fonksiyonel kullanım sunan ürünleri listesinde ilk sırayı alıyor. Gündüzden geceye farklı kombin ve okazyonlara hızla adapte olabilen uzun pelüş kabanlar, dış giyim seçkisinin çok yönlü kullanım sunan parçalarından oluyor.


Twist’in DNA’sını oluşturan cool ve modern tasarım ögeleri, sezon kombinlerinin başrol oyuncusu olan kabanlarla iş birliğine giriyor. Bu iş birliğinden doğan oversize kadın kaban ve düşük omuzlu kaban modelleri, stilinde elde etmeyi hedeflediğin dinamik görünümü sunuyor. Kusursuz kalıpları sayesinde güçlü bir duruş vadeden tasarımlar hem spor stillerin hem de göz alıcı şıklığın tamamlayıcısı oluyor. Farklı doku ve kumaşların ilham veren harmonisini yansıtan oversize kaban kadın stilleri, moda denince kendi kurallarını hiç çekinmeden ortaya koyan Twister’ların radarına giriyor.


Her stile ve bütçeye uygun pek çok alternatif sunan kadın kaban koleksiyonu, zamanın ötesinde bir stil yaratmak için tüm gerekenleri bir araya getiriyor. Sezon trendlerini her daim takip eden Twister’lar için birbirinden farklı modeller sunulan koleksiyon ile özgün kombinler yaratmak mümkün. Sen de serin mevsim koşullarında dahi tarzından ödün vermemeni sağlayacak tasarımları Twist’in geniş ürün seçkisinde rahatlıkla bulabilir; sokağın özgür ruhunu her an her yerde takip edebilirsin.


Kombin Önerileri


Katmanlı styling trendini yakalamak için kadın uzun kaşe kabanları kısa ceketlerin üzerinde kullanmayı deneyebilirsin.


Yumuşacık dokusu ile fark yaratan oversize suni kürk kabanları sezonun öne çıkan wide leg fit pantolonları ve metal aksesuarlarla kombinleyerek trendy bir görünüm elde edebilirsin.


Oversize kaşe kabanları klasik kesim kumaş pantolonlar veya kolej stili trendine atıfta bulunan pileli mini eteklerle bir araya getirerek formal stil algısına yenilikçi bir dokunuş yapabilirsin.


Kürk kadın kabanları kısa elbiseler ve botlarla ile tamamlayarak iddialı ve çarpıcı tarzını vurgulayabilir; sonbahar – kış sezonu boyunca katılacağın partilerde dikkat çeken bir duruşa imza atabilirsin.


Kısa kaban kadın stillerini gardıropların olmazsa olmazı jogger pantolon ve sweatshirt kombinlerinin üzerinde değerlendirerek hafta sonu stilini güncelleyebilirsin.


İşleme ve patch aksesuarı gibi detaylarla hareket kazanan kabanları daha minimal giyim ürünleri ve metal takılarla bir araya getirerek dengeli bir silüet elde edebilirsin.


Toprak tonlarının ve ekruların çekim alanına giren kabanları aynı renk paletine sahip giyim ürünleri ile kombinleyerek ‘vanilla girl’ trendini stiline hızla adapte edebilirsin.


Dinamik bir görünüm sunan püskül şeritli kabanları desenli gömlekler, fötr şapkalar ve kovboy çizmeleri ile bir araya getirerek ‘western’ stil ögelerinin başrolü üstlendiği ilham veren bir kombine imza atabilirsin.


Denim mix kabanları, jean pantolonlarla tamamlayarak denim on denim trendini rahatlıkla stiline adapte edebilir; ikonik rütbesine yükselen bu trende göz kırpan bir kombin elde edebilirsin.


Daha Fazla Daha Az